Argentorshop Sinterklaas Actie. Handel snel want beperkt aanbod. Daarnaast de laatste market updates.
Email not displaying correctly?
View it in your browser.
Argentor Essayeurs logo
Beste Klant,

Nu de Sint in het land is, strooien ook wij met de cadeautjes! Bekijk dus zeker onze tijdelijke top-promotie voor de 1 ounce goudstaafjes. Wij maken van deze gelegenheid ook graag gebruik om u enkele van de laatste nieuwtjes uit de edelmetaal sector aan te bieden.


Nu uitzonderlijk, en beperkt aanbod van een van onze goudstaven. Voor u de goedkoopste "One Ounce Fine Gold" van Metalor beschikbaar op de markt. 

1 ounce goudbaar  -  Gewicht: 31,10gram  -  Premie: 3,1% => 2,2%  -  Producent: METALOR


Tekort aan schuldpapier houdt rente laag
 
In vijf van de zeven jaren sinds het uitbreken van de financiële crisis was de vraag naar schuldpapier groter dan het aanbod, zo blijkt uit berekeningen van JP Morgan Chase. Voor volgend jaar verwachten analisten van de bank dat de vraag naar schuldpapier $400 miljard groter zal zijn dan het aanbod.
 
De onbalans op de obligatiemarkt wordt veroorzaakt door centrale banken die bijna onafgebroken voor tientallen miljarden aan schuldpapier uit de markt halen. Aan het begin van de crisis waren het vooral de Amerikaanse Federal Reserve en de Bank of England die massaal schulden uit de markt haalden met QE-programma’s en vandaag de dag zijn dat vooral de Bank of Japan en de ECB.

Deutsche Bank stapt uit handel edelmetalen

Deutsche Bank stapt uit de handel in fysieke edelmetalen, zo maakte de bank deze week bekend. Het doel van deze operatie is de winstgevendheid te vergroten en een deel van de meest risicovolle activiteiten af te stoten.
 
Banken moeten een grotere buffer aanhouden om schokken op te vangen en voor de handel in fysieke edelmetalen zijn de vereiste buffers veel groter dan voor de andere activiteiten van de bank. Daardoor is het verhandelen in edelmetalen naar verhoudingt minder lucratief dan handel in aandelen en obligaties.

Er zijn meer banken die hun handel in grondstoffen en edelmetalen afstoten, omdat deze niet meer lucratief is. Barclays, Credit Suisse en JP Morgan Chase hebben ook al plannen aangekondigd om dit soort activiteiten af te stoten.

Actiedagen:

Canadian Commemorative Series
Gewicht: 16,96 gram
Beperkt aanbod!!

10 Gulden (Gouden Tientje)
Gewicht: 6,73 gram
Premie: van 3,1% naar 1,6%

100 gram Goudbaar - LBMA Certified
Gewicht: 100 gram
Premie: van 1,9% naar 1,7%

 

Copyright ©  Alle rechten gereserveerd.
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
IBAN: BE28 7310 3181 0820
BIC: KREDBEBB
E-mail: info@argentorshop.be