Trading edelmetaal

U kan uw edelmetalen verkopen bij Argentor. En dat tegen de scherpste prijzen! Onze werkwijze is zeer eenvoudig: van zodra u een klantnummer heeft en we uw metalen ontvangen, kunnen we onmiddellijk het ganse bedrag (of minstens een groot deel) bevoorschotten. Zo behoudt u een maximum aan werkkapitaal en roteert u uw vermogen sneller, wat een hogere ROI oplevert. U kan de goudkoers ook vastleggen (fixeren of hedgen). Zo kan u zich indekken tegen koerrschommelingen.

Vul de client intake fiche in en wordt meteen klant van Argentor!

Voor vragen in verband met de trading van goud, zilver of PGM’s kan u ons steeds contacteren.

Werkwijze

Zodra u metalen aanlevert, kunnen wij u uitbetalen. Er is geen limiet op aangeleverde hoeveelheden.
Ook als Argentor verkoopt zijn er geen limieten op te-verkopen-hoeveelheden. En we leveren uit van zodra we de gelden op rekening hebben.

Beste prijs

We zijn er bij Argentor van overtuigd dat we de beste prijs wereldwijd kunnen aanbieden. Ons internationaal en globaal cliënteel is daar het levendige bewijs van. We bedienen een zeer internationaal publiek: Van Afrika tot Azië & van Europa tot Zuid-Amerika.

Vanaf het moment dat u edelmetalen aanlevert – hetzij zelf, hetzij via verzekerd transport – kan Argentor u uitbetalen. Hetzij in cash (< €3000), hetzij via girale bankoverschrijving. Er is geen limiet op aanlevering van materiaal. Wij kunnen altijd dezelfde dag uitbetalen!

Anderzijds kan u ook edelmetalen aankopen. Dit werkt zeer eenvoudig: Van zodra wij uw betaling hebben ontvangen, kan u de goederen ophalen of kunnen wij deze verzekerd versturen. Er zijn geen limieten op aankopen.

Heeft u vragen i.v.m. de werkwijze? Contacteer ons nu via info@argentoressayeurs.be of bel ons op +32 3 232 31 99.
We helpen u graag verder.

We zijn er bij Argentor van overtuigd dat we de beste prijs wereldwijd kunnen aanbieden. Ons internationaal en globaal cliënteel is daar het levendige bewijs van. We bedienen een zeer internationaal publiek: Van Afrika tot Azië & van Europa tot Zuid-Amerika.

U vindt onze standaard aankoopprijzen via onderstaande links:

Mocht u vragen hebben i.v.m. onze prijszetting, twijfel dan niet ons trading team te contacteren: info@argentoressayeurs.be.
Zij helpen u graag verder.

[/tab]

Waarom Argentor?

  • Uitstekende reputatie sinds 1987
  • Discrete afhandeling
  • A-Z oplossing
  • Extreem snelle doorlooptijd
  • Flexibele hulpverlening

Wat klanten zeggen?

“Pluspunten: Groot pluspunt is de webshop met efficiënte afhandeling + de onmiddellijke beschikbaarheid van de bestelde munten (bij de huizen waar ik tot nu toe ging moest ik soms weken wachten op bepaalde munten en moest ik het stellen met wat toevallig in voorraad was.
Verbeterpunten: Premies op bepaalde munten kunnen wel wat lager, zeker bij afname van hogere volumes (volumekorting)”
Anoniem uit Overijse