Tips & Tricks

Voor een optimale service en de beste prijs kan u best onze tips & tricks in acht nemen. Zo maximaliseert u uw return in edelmetalen en krijgt u steeds de beste voorwaarden.

Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van sloopgoud, goudbaren of gouden munten, zilver baren of zilver munten.

Mocht u zelf tips hebben zodat we onze service naar het cliënteel toe kunnen verbeteren, twijfel dan niet ons dat te laten weten.

Onze tips & tricks voor de professionelen:

– Als u uw metalen opspaart tot grotere hoeveelheden kan u uw metalen laten raffineren volgens de cupellatie-methode. Dit geeft voor zulke hoeveelheden een maximale return:

  • Voor goud: > 300gr
  • Voor zilver: > 5kg

– Goud uitsorteren volgens de verschillende gehaltes. U kan op aanvraag testvloeistof kopen aan het loket.

– De snelheid aan het loket verhoogt als u uw metalen reeds in een blokje samensmelt. De analyse zal dusdanig versnellen dat de wachttijden voor iedereen worden verminderd, ook voor uzelf.

– Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

– U kan een afspraak maken en uw metalen achterlaten zodat u niet hoeft te wachten. Wij smelten vervolgens uw lot samen en sturen de analyse door per mail. U kan de fijne metalen na analyse ophalen, verkopen of op gewichtsrekening laten staan.

– Zuren zijn als zonnecrème: het wordt slecht. Koop daarom geregeld nieuwe zuren. U kan deze aan het loket op aanvraag aankopen.

Onze tips & tricks voor de particulieren:

– Maak telefonisch of via email een afspraak. Zowel voor informatie als voor ophaling werkt dit het beste.

– Twijfel niet ons te contacteren indien u vragen heeft. Ons team staat klaar om u met raad en daad bij te staan tijdens gans het informatie -tot aankoopproces.

– Plaats uw bestelling online. Zo bent u zeker dat uw prijs vastligt en komt u niet voor verrassingen qua prijs te staan. Ook qua voorraad wordt u beter op de hoogte gehouden als u online goud of zilver aankoopt.

– Voor kleine hoeveelheden sloopgoud (<20gr) of sloopzilver (<1kg) contacteert u best een juwelier of opkoper bij u in de buurt.

Waarom Argentor?

  • Beste prijs
  • Alle metalen voor de professioneel
  • Online webwinkel
  • Flexibele klantenservice
  • Eigen raffinaderij met internationaal erkende Bullion

Wat klanten zeggen?

“Pluspunten: Duidelijk, nette levering, voorraad!
Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.”
Anoniem uit Moorslede