Goudbaren Emeko

Over Argentor

Argentor Essayeurs is België’s specialist als handelaar in edelmetalen met de scherpste prijzen en de ruimste keuze voor zowel professioneel als particulier. Haar goede naam en marktpositie heeft Argentor voornamelijk te danken aan de onberispelijke kwaliteit van zowel service als aanbod. Betrouwbaarheid en discretie zijn hier van onmiskenbaar belang. We trachten dan ook te focussen op flexibele dienstverlening met een gezond gevoel voor MVO. Via innovatieve A-Z oplossingen bedienen we u als klant met een uitgebreid gamma aan producten en diensten.

Ons kantoor is gevestigd in de Lange Herentalsestraat 52 in Antwerpen en dat in de veilige diamantwijk recht tegenover het politiekantoor. Wij leveren hier uit een ruime voorraad goud in plaat of korrel, goudbaren of gouden munten, zilver korrels en zilverbaren en ook platinum en palladium in plaat. U kunt in ons kantoor een bestelling plaatsen en direct uw edelmetaal in ontvangst nemen. U kan tot 3,000EUR in contanten betalen, via de betaalterminal (BC/MC) of via bankoverschrijving.

Daarnaast is Argentorshop.be de marktleider op het gebied van online verkoop van goud, zilver, platina en palladium. Argentorshop.be is in 2012 opgericht met het doel de aankoop in fysiek edelmetaal voor particuliere beleggers eenvoudig en toegankelijk te maken. Banken beheersten jarenlang de goudmarkt, maar deze is nu meer open als ooit tevoren. Bewijs daarvan is onze explosieve groei sinds 2012 wat betreft online verkopen.


Vijf redenen om voor Argentor te kiezen

Argentor is de autoriteit in de verkoop van edelmetaal in de BeNeLux. Wij helpen u vlot drietalig verder (NL-FR-EN). Waarom zou je voor Argentor kiezen?

  • Gegarandeerd de scherpste prijzen
  • Edelmetaal van de hoogste zuiverheid
  • Volledig verzekerd thuis geleverd
  • Veilig betalen en beheren van uw account
  • De hoogste klanttevredenheid

 

Zilver Emeko

Bij Argentor Essayeurs gaan we uit van eigen sterkte. Onze handelsvolumes maken het mogelijk dat wij onze producten steeds met de meest scherpe en marktconforme prijzen kunnen aanbieden. Zonder dat dit ten koste gaat van onze service! En dat zowel in de aankoop als in de verkoop van edelmetalen!

Eigen productie en LBMA keurmerk voor baren

Argentor is de meest betrouwbare aanbieder van fysieke edelmetalen en levert enkel producten van de hoogste zuiverheid en kwaliteit. Ons gamma is afkomstig van wereldwijd geaccrediteerde leveranciers. Voor de professionelen bieden wij metalen van de hoogste zuiverheid aan:

– Goud (Au): 999,9
– Zilver (Ag): 999
– Platinum (Pt): 999,5
– Palladium (Pd): 999,5

Voor de beleggers in edelmetalen bieden wij zowel Emeko-goudbaren vanuit eigen productie als LBMA-goudbaren aan. De LBMA-goudstaven zijn afkomstig van de grootste edelmetaalproducenten ter wereld (hoewel er geen meerwaarde in LBMA-goud zit). Deze accreditatie wordt gedaan door de London Bullion Market Association (LBMA). De LBMA is kortweg het overkoepelend orgaan voor edelmetaalproducenten die sinds 1987 (Argentor’s geboortejaar) de kwaliteit van goud- en zilverbaren waarborgt. Baren van LBMA-gecertificeerde smelterijen genieten de zogeheten Good Delivery Status. Deze status garandeert de zuiverheid en wereldwijde verhandelbaarheid. Maar ook Emeko-goudbaren worden sedert 1953 wereldwijd verhandeld. Emeko goudbaren worden op moment van schrijven verhandeld in Zwitserland, Dubai, Bangkok, Singapore, Hong Kong, … wat het internationale karakter van Emeko weergeeft.

Internationaal erkende munthuizen voor munten

Ook voor gouden en zilveren beleggingsmunten werkt Argentor uitsluitend met gerenommeerde en internationaal erkende munthuizen samen. We nemen de beleggingsmunten rechtstreeks af van de internationale munthuizen zoals de Australische Munt (The Perth Mint), de Oostenrijkse Munt (Münze Österreich) en The Canadian Mint. Wij verhandelen enkel nieuwe munten die rechtstreeks afkomstig zijn van de munthuizen (behalve Krugerrand). Op die manier garanderen wij de herkomst en de onberispelijke staat van deze munten. Wij staan ten allen tijde ook in voor de terugkoop van de verkochte munten, alsook van munten die niet bij ons zijn aangekocht. Wij kunnen munten op 3 verschillende manieren testen op hun echtheid, dus ten allen tijde kunnen wij uw gouden of zilveren munten aankopen.

Alle risico’s die van toepassing zijn bij de aan- en verkoop, het transport en de opslag van goud en zilver worden volledig verzekerd door de Argentor. Deze volledige dekking garanderen wij omdat we verzekerd zijn bij de grootste verzekeraars ter wereld. Ook de verzendingen zijn 100% verzekerd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om uw pakket mocht dat verloren gaan.

Bovendien worden onze pakketten onder gecertificeerde videobewaking in- en uitgepakt. Zodoende kunnen mogelijke vergissingen steeds worden rechtgezet.

Uw professionele metal account is zeer streng beveiligd. Zodoende zijn uw gegevens steeds veilig opgeslagen.
Via Argentorshop.be kan u op zeer veilige wijze edelmetalen kopen en verkopen. Uw account is met de laatst nieuwe technologie beveiligd.
Mocht u vragen hebben kan u zich steeds tot onze developer richten via info@argentorshop.be.

Om onze service te blijven optimaliseren, willen wij graag weten hoe klanten onze service ervaren. Om die reden werken wij samen met Kiyoh. Dit is een onafhankelijk klantenfeedback-systeem. Twee weken nadat u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u een link doorgestuurd via dewelke u een review kan achterlaten.

Bent u benieuwd naar de onze klantenbeoordelingen? Klik dan hier verder naar onze reviews.

Heeft u vragen of juist feedback over onze service? Neem dan telefonisch contact op via 032 3  232 31 99 of stuur ons een mail naar info@argentorshop.be.

Core business

Argentor is gespecialiseerd in de terugwinning en raffinage van edele metalen. De focus ligt daarbij op sloopgoud, tandengoud, industrieel goud, sloopzilver. Ook de terugwinning van edelmetalen uit vijlsel, borstels, slakken; m.a.w. werkhuisafval tout court.

Argentor’s uitstekende reputatie bij klanten en overheidsinstanties boezemt vertrouwen in. Argentor geniet dan ook een uitstekende reputatie bij de Koninklijke Belgische Munt sinds 1987. Bovendien zorgt de nauwe samenwerking met Emeko Refinery voor extreem korte doorlooptijden. We garanderen dan ook uiterst snelle betalingen. De focus op professionelen is de succesformule die doorheen de jaren bewaard is gebleven. Al het edelmetaal dat Argentor verhandelt is internationaal geaccepteerd en wordt reeds jaren internationaal verhandeld.

OVERZICHT

Verwerking van Au, Ag, Pt, Pd, Rh, Ir and Os, verwerking van hooghoudende edelmetaalgehaltes, verwerking van PGM’s (platinum group metals) en van laaghoudende edelmetaalgehaltes.
Recuperatie van diamanten en andere edelstenen zonder beschadiging d.m.v. chemische oplossing. Twijfel niet ons te contacteren voor meer info over prijzen en de procedure.
Zelfs voordat het verwerkingsproces is afgerond, kan Argentor de verwerkte metalen terugleveren in fijn edelmetaal. Contacteer ons nu voor meer info.
Argentor kan de meeste metalen meteen uitbetalen tegen de beste prijs. Een voorschot is ook steeds mogelijk, opdat u optimaal uw werkkapitaal kan benutten. Dat kan in cash of via bankoverschrijving.
Staven en munten naar eigen ontwerp laten fabriceren is een van onze sterke punten! Had u altijd graag uw eigen gepersonaliseerde staven of munten gehad? We helpen u graag verder!

Waarom Argentor?

  • Uitstekende reputatie sinds 1987
  • Discrete afhandeling
  • A-Z oplossing
  • Extreem snelle doorlooptijd
  • Flexibele hulpverlening

Wat klanten zeggen?

“Pluspunten: Het goud en zilver werd snel geleverd. De koerier kwam heel professioneel over. Heel de organisatie trouwens.
Verbeterpunten: Dat de goudprijs nu moet stijgen.”
Anoniem uit Schilde