Klant worden

Opdat wij u kunnen accepteren als klant/leverancier, moet er voldaan worden aan alle Compliance en KYC-regelgevingen. Daarom moet elke nieuwe klant/leverancier ons due diligence proces doorlopen. Het Argentor-team zorgt ervoor dat u snel geholpen wordt en van start kunt gaan als klant of leverancier.

Om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat u ons zo snel mogelijk volgende documenten bezorgt:

– Meest recente statuten

– Nominatie van de directeurs

– Paspoort van de eigenaar(s) en vertegenwoordiger(s)

– General Terms and Conditions: Argentor : Gehandtekend terugsturen

– KYC Argentor Essayeurs (ENG) : Gehandtekend terugsturen

Core business

Argentor is gespecialiseerd in de terugwinning en raffinage van edele metalen. De focus ligt daarbij op sloopgoud, tandengoud, industrieel goud, sloopzilver. Ook de terugwinning van edelmetalen uit vijlsel, borstels, slakken; m.a.w. werkhuisafval tout court.

Argentor’s uitstekende reputatie bij klanten en overheidsinstanties boezemt vertrouwen in. Argentor geniet dan ook een uitstekende reputatie bij de Koninklijke Belgische Munt sinds 1987. Bovendien zorgt de nauwe samenwerking met Emeko Refinery voor extreem korte doorlooptijden. We garanderen dan ook uiterst snelle betalingen. De focus op professionelen is de succesformule die doorheen de jaren bewaard is gebleven. Al het edelmetaal dat Argentor verhandelt is internationaal geaccepteerd en wordt reeds jaren internationaal verhandeld.

OVERZICHT

Verwerking van Au, Ag, Pt, Pd, Rh, Ir and Os, verwerking van hooghoudende edelmetaalgehaltes, verwerking van PGM’s (platinum group metals) en van laaghoudende edelmetaalgehaltes.
Recuperatie van diamanten en andere edelstenen zonder beschadiging d.m.v. chemische oplossing. Twijfel niet ons te contacteren voor meer info over prijzen en de procedure.
Zelfs voordat het verwerkingsproces is afgerond, kan Argentor de verwerkte metalen terugleveren in fijn edelmetaal. Contacteer ons nu voor meer info.
Argentor kan de meeste metalen meteen uitbetalen tegen de beste prijs. Een voorschot is ook steeds mogelijk, opdat u optimaal uw werkkapitaal kan benutten. Dat kan in cash of via bankoverschrijving.
Staven en munten naar eigen ontwerp laten fabriceren is een van onze sterke punten! Had u altijd graag uw eigen gepersonaliseerde staven of munten gehad? We helpen u graag verder!

Waarom Argentor?

  • Uitstekende reputatie sinds 1987
  • Discrete afhandeling
  • A-Z oplossing
  • Extreem snelle doorlooptijd
  • Flexibele hulpverlening

Wat klanten zeggen?

“Pluspunten: Grote voorraad, dus nooit wachten op bestellingen. Vriendelijke bediening. Webwinkel is zeer duidelijk en netjes.
Verbeterpunten: Kantoor is redelijk klein en het kan er soms druk zijn.”
Anoniem uit Brecht