Inkoop baren & munten

Beleggingsgoud of beleggingszilver verkopen? Dat doe je bij Argentor in Antwerpen.

Bij Argentor bent u aan het juiste adres voor het verkopen van uw beleggingen in edelmetalen. Op deze pagina krijgt u een overzicht van onze biedprijzen voor onze gouden en zilveren munten en staven. Wij bieden u op die manier een transparant platform met actuele prijzen.

Onderstaande prijzen worden zonder aftrek van kosten contant of via overschrijving uitbetaald.
Argentor behoudt het recht af te wijken van deze prijzen.

Waarom Argentor?

  • Beste prijs oud goud
  • Directe uitbetaling
  • A-Z oplossing
  • Betrouwbaar sinds 1987
  • Eigen goudsmelterij

Wat klanten zeggen?

“Pluspunten: Ik ben in contact gekomen met dit bedrijf via Nederland, want ik wist niet dat er een afdeling bestond in Antwerpen. Automatisch werd ik in contact gebracht met onze Belgische taka, wat voor mij natuurlijk veel gemakkelijker is om zaken te doen. De volgende maal zal ik persoonlijk naar Antwerpen gaan om zaken te doen. Ik ben zeer tevreden.
Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.”
Anoniem uit Antwerpen